De gezondheid van vrouwen: PMS-Vapeurs-Cellulitis behandelen met de Shaktimat Xtra-Ion

paaskorting-mat

Breng de kortingsbon code van -10 € in de winkelmand aan.

CODENAAM: paaskorting   

Vapeurs of warmteopwellingen horen bij de symptomen van de menopauze. 85% van de vrouwen ervaren warmteopwellingen en 40% onder hen beschouwen deze kwaal ernstig genoeg om oestrogeen-vervangende therapie te volgen.

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat tijdens warmteopwelling de concentratie van endorfine in het bloed aanzienlijk verlaagt. Dit is waarom we de methode voor zelfhulp, Reflextherapie, aanboden aan verschillende lijders van warmteopwellingen en veelbelovende resultaten verkregen. Er bestaat rechtstreeks wetenschappelijk bewijs dat endorfine, warmteopwellingen controleert door middel van het afremmen van het vrouwelijke hormoon Luteotropine.

Hartkloppingen, angsten en een warmtegevoel gaan meestal gepaard met warmteopwellingen. Endorfine kalmeert het sympathische zenuwstelsel, verwijdert hierdoor abnormale hartslag en andere vegetatieve uitdrukkingen van zenuwspanning. Van endorfine is klinisch bewezen dat het doeltreffend is voor het regelen van de lichaamstemperatuur: het verhoogt de lichaamstemperatuur als deze onder het normale niveau komt, en vermindert deze bij koorts.

De Shaktimat Xtra-Ion stimuleert deze endorfine.

Onder de talrijke symptomen van PMS horen de volgende: ongerustheid, geïrriteerdheid, humeurschommelingen, vermoeidheid, hunkeringen, hoofdpijn, water ophouden, depressie, geheugeninstabiliteit en verschillende huidproblemen. Krampen tijdens PMS zijn het resultaat van het samentrekken van de spieren van de baarmoeder waardoor een verminderde circulatie ontstaat, onvoldoende zuurstofvoorziening en een verhoogde concentratie van melkzuur.

Klinische experimenten tonen aan dat PMS overeenkomt met een verstoring van endorfine. Anderzijds zijn er aanzienlijke experimentele gegevens die hebben aangetoond dat endorfine een krachtige beschermer is voor weefsel tegen hypoxie (zuurstoftekort).

We kunnen heel positief zijn dat een intense huidstimulatie helpt om de plaatselijke circulatie te verbeteren en de zuurstofvoorziening te herstellen. De shaktimat Xtra-Ion levert absoluut dit soort van stimulatie. Dit alles in overweging nemend hebben we verschillende PMS-lijders gevraagd om de Reflextherapie methode te proberen in de hoop dat huidstimulatie endorfine zou vrijmaken in het bloed en hun concentratie zou normaliseren.

De resultaten waren bemoedigend. Het hielp om pijn en krampen te verminderen evenals humeurschommelingen en hoofdpijn.

Getuigenis, gebruik en behandeling in schoonheidsinstituut

De Shaktimat Xtra-Ion maakt door de prikkeloverdracht endorfine, dopamine, oxytocine en meer aan.

Besluit

Endorfine werken om vele fysiologische functies te coördineren om zo de overkoepelende toestand van het lichaam te wijzigen, dit kan gebeuren door het afremmen van de spanning van het zenuwstelsel. Zoals in vele andere gevallen van regulering maar geen rechtstreekse controle hebben endorfine de neiging om een fysiologische functie terug te brengen naar het normale: gewoonlijk verhogen ze de lichaamstemperatuur, maar verlagen deze tijdens koorts of tijdens warmteopwellingen van de menopauze. Ze verlagen de bloeddruk alleen maar wanneer deze verhoogd is en niet wanneer deze normaal is Er werd aangetoond dat endorfine een universele adaptogene rol vervullen, “… in het reguleren van precieze conformiteit tussen homeostase, gedrag en wisselende omgeving”

Wat doen Endorfines nog meer.

Ziekte/kwaal Commentaar
Ziekte van Parkinson Endorfines controleren de dopamine productie
Warmte

opwellingen

Aanzienlijk lagere niveaus van plasma-endorfines bij het begin van warmteopwellingen vergeleken met 5-20 minuten ervoor
Ontsteking Endorfines bezitten anti-ontstekingseigenschappen
Schizofrenie De instabiliteit van endorfineproductie zou kunnen bijdrage aan de pathogenese van schizofrenie. Endorfines bezitten antipsychotische doeltreffendheid.
Fobieën Het toevoegen van endorfines heeft een positief effect op fobieën
Pijn Endorfines zijn krachtige pijnstillers zonder psychologische afhankelijkheid
Beroertes Een tekort aan endorfines hangt samen met een hoger risico op allerlei beroertes, het inspuiten ervan belemmerde epileptiforme activiteiten in de verschillende hersengebieden
Obesitas Defecten in het endorfinesysteem kunnen leiden tot obesitas. Endorfines verbeterden de lipolitische activiteit in de opslag van vet hetgeen gewichtsverlies veroorzaakt
Anorexia Defecten in het endorfinesysteem kunnen leiden tot anorexia. Het afremmen van endorfineactiviteit helpt voor gewichtstoename bij anorexia.
Impotentie Endorfines verhogen de seksuele potentie bij proefdieren
Epilepsie De ontspannende reactie van endorfines, evenals hun anti-epileptische werking, omvat de mogelijkheid om de afremmende neurobemiddelaar GABA vrij te laten.
PMS Van PMS was aangetoond dat het samenhangt met een falen van het endogene opioïde systeem
Hoge

bloeddruk

Endorfines verlagen een verhoogde bloeddruk. Hoge dosissen van endorfines wekken hypotensieve en gunstige hormonale effecten bij mensen op, die verhoogd worden bij hypertensie.
Alcoholisme Sociale drinkers vertoonden een verhoging van endorfines in het plasmaniveau hetgeen afwezig was by dysforische alcoholici
Diabetes Endorfines hebben een stimulerend effect op de productie van insuline
Depressie Endorfines reguleren het humeur en de emotionele staat
Stress,

ongerustheid

Endorfines hebben nuttige en versterkende eigenschappen waardoor stress en ongerustheid verminderen
Polycystic

Eierstok

syndroom

Het endorfinesysteem wordt hierdoor verstoord; elektroacupunctuurbehandelingen kunnen sommige van deze verstoringen oplossen
Prostaat

ontsteking

Een tekort aan endorfines werd aangetoond bij patiënten met chronische prostaatontsteking
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.