• Jeannine

  Heling-Gezondheids-levens begeleiding
  Body Mind Spirit & Soul
  Spreekster en docente Iriscopie– Naturopathie

Laten we ons elke dag met ons hart verbinden in liefdevolle actie.

Zou de oplossing van waar de mensheid opnieuw naartoe dient te evolueren in deze cruciale tijd, als eeuwige wijsheid in ons hart te vinden zijn?

Zo ondersteun ik jou van Harte

Ik help mensen om gezonder te leven en hun trauma’s te transformeren. Beperkende emoties en gedachten te overwinnen en hun verleden los te laten. Met een beter leven als gevolg.

Ik leer ook

Via Iriscopie meer waarde, en totale gezondheids inzichten te geven aan jou, je familie, patiënten, klanten en je praktijk.

Samen elkaar ondersteunen

Na 40 jaar helingswerk is mijn dagelijkse intentie ook om via de “Afstand groepsheling cirkel van liefde” samen als collectieve groep, onze medemens en de planeet te ondersteunen naar een gezond, liefdevol bewustzijn en leven.

Lees hier mijn unieke hartervaring in Australië

Jeannine persoonlijk:

Het verleden loslaten

Mijn persoonlijke transformatiereis begon in 1982 toen ik 28 was, ettelijke traumatische ervaringen nam ik mee in mijn zware rugzak. Op zoek naar mezelf en de zin van het leven, reisde ik wereldwijd, las oneindig veel boeken en info op internet en dompelde me onder in fysieke, mentale, emotionele en spirituele cursussen en ervaringen.

Het licht begon te schijnen

Als je licht in het donker toelaat vangt heling aan en het verleden vervaagt.

Ik liet het schijnen op de vroege dood van mama toen ik 3 werd, op sanatoriums waar eenzaamheid troef was, een pleeggezin waar ik me niet echt thuis voelde en waar ik te maken kreeg met seksueel grensoverschrijdend gedrag, een huwelijk waar alcoholmisbruik en huiselijk geweld schering en inslag waren.   

Een boek is in wording over mijn helende reis, en om als ervaringsdeskundige ook anderen helpen.

Mijn parel van wijsheid?

Wat ik kan, kan jij ook!

1000 X viel ik, incasseerde, maar gaf niet op. Ik hield vol en kwam er sterker uit. 

Ik geloofde in iets groter, iets meer. Ik weet nu dat het bestaat, ik heb het ervaren, gevoeld, het licht en de liefde.

Hulp voor jou

Ik leerde, heelde en gaf het door via persoonlijke consulten, workshops en cursussen, zowel nationaal als Internationaal.

Hulp, zo dankbaar, omdat ik mezelf toestond geholpen te worden in moeilijke tijden. Ik werd een expert in het aan- en voorvoelen, wat ik inzet tijdens behandelingen. Ik leerde vergeven.

Mijn pijn en trauma’s en mijn helende reis hebben me gevormd tot wie ik nu ben.

Het gaf me, en nog steeds, de stimulans om ook anderen te gaan helpen en dit door mijn persoonlijke levens- en professionele ervaringen te combineren.

Ik ben meer thuisgekomen bij mezelf, ik voel me gelukkiger, vrediger, meer geheeld en volg mijn zielspad.

Ik begrijp je, ik liep de weg vóór jou.

Aanvaard jij ook hulp?

Ik heb mijn traumarugzak leeg gemaakt.

En gevuld met kennis, inzichten en veel warmte, liefde en vergeving.

Resultaten voor mij

 • Ik weet dat je kan helen en veranderen.
 • Je innerlijk kind koesteren.
 • Jezelf en anderen begrijpen.
 • Jouw eigenwaarde, vertrouwen, respect en liefde terugvinden.
 • Opnieuw geloven in jezelf.
 • Jezelf bevrijden van schuld en schaamte.
 • Je stem ontdekken.
 • Grenzen stellen.

Wie ben jij? Wat kan jij doen?

Het verleden loslaten
Wat zit in jouw rugzak?
Welke levensreis ging jij?
Wat overkwam jou?
Wil jij ook jouw verleden overwinnen?

Ontdek inzichten over je gezondheid met een Iriscopie Analyse.

Leer zelf om een analyse uit te voeren met een Iriscopie Cursus.

Overwin emotionele, fysieke en mentale stress met een Heling sessie

Vragen gekregen? Neem contact op.

Stop met lijden in stilte. Ga het gesprek met mij aan.

Mijn trainingen en healingtools

In 1982 verliet ik mijn thuisbasis om mij aan te sluiten bij een Werkgroep cursus Psychologie

Voeding

In 1984 begon ik aan een ontdekkingstocht, die ik tot op heden nog steeds verder voer, in de wereld van de dieetleer, de macrobiotische voedingsleer, lacto-vegetarische voeding, rauwe voeding, paleo, enz.

Voedingssupplementen

Vanaf 1985, gedurende 2 jaar, werkte ik als zelfstandig vertegenwoordigster voor voedingssupplementen en leverde ik ook aan Bio-winkels.

Intuïtie en ademen

In 1987 besloot ik subtiele vormen te gaan ontdekken en volgde ik opleidingen in Intuïtieve Ontwikkeling bij Douwe Nutters (BE), gedurende 2 jaar, Rebirthing bij Leonard Orr (USA), Hans Deleyser (NL), en Ines Denef (BE).

Ontgiften – zuiveren

In deze periode bleef ik mijn eerder opgedane kennis over het fysieke onderhouden via het volgen van diverse kuurprogramma’s en zuiveringskuren, voornamelijk in het Ann Wigmore Instituut (USA).

Beweging

In 1991 werd ik coördinator bij EVA (BE-NL), een wekelijkse ondersteuningsgroep ter bevordering van het leven en opende een Callanetics Studio, een lichaamsopbouwende bewegingsvorm (BE).

Aanraking-energetisch

De combinatie van al deze ervaringen leidde ertoe dat ik mij ging bekwamen tot Reikimeester (energetische en spirituele heling BE-USA) en diverse massagetechnieken ging beoefenen (waaronder shiatzu, holistic pulsing, rolfing, reflexologie).

Talen

Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels, Duits en een ietsje Frans.

Stressmanagement

Van 1992 tot 2012 heeft dit alles mij gebracht langs bergen en dalen, waar ik diepgaande kennis heb opgedaan over de Tao Healing Love (Mantak Chia), Gestalttherapie en stressmanagement waaronder TRE.

Lichaam, ziel en geest

Naturopathie 1994 (3-jarigeopleiding BE), Body Electronics (Douglas Morrison USA en Dr. John Whitman Ray AUSTRALIE) – totale discipline voor regeneratie en verjonging van het lichaam, heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak met opleidingen over gezondheid en de menselijke geest, voedingsleer, supplementenleer, kruiden, Iris-Sclera analyse, gezichtsdiagnose, aangehouden acupressuur, cranial electronics, Touch for Health – quantum Touch.

Van 2002 tot 2011 dompelde ik me onder in Quantum physics, hoe we ons brein, focus en aandacht gebruiken om onze werkelijkheid te beïnvloeden.

Leefmilieu en straling

Ondertussen heb ik nog even een zijweg ingeslagen om nog wat extra kennis te vergaren over milieutechnologie (elektromagnetische straling BE-NL-USA) als bedrijfsleider en trainer.

Emotioneel – mentaal

Alvorens terug thuis te komen ben ik ook nog op bezoek gegaan in de wereld van EFT (Emotional Freedom Technique)  waarbij ik een begeleiding ontwikkelde in combinatie met Body Electronics.

TV, radio – interviews

Jos Geysen, Afrit 9, VTM nieuws, Life TV, Alexandra Potvin, Jerko Bozikovic en radio-interviews, BRT2 , 4FM Truus Druyts, dagblad Het laatste nieuws.

Activiteiten buitenland

Ik ben werkzaam geweest als healer , gezondheid levens begeleidster, docente en spreekster in diverse landen: Europa (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Slovenië, Engeland), maar ook in andere werelddelen (Israël, Canada, USA, Australië).

Wil jij ook thuiskomen?