• Jeannine

  Healer-Gezondheids-levens begeleiding
  Body Mind Spirit & Soul
  Spreekster en docente Iriscopie– Naturopathie

Zo ondersteun ik jou van Harte

Ik help vrouwen om hun trauma’s te transformeren, hun beperkende emoties en gedachten te overwinnen en hun verleden los te laten.

Zo ontdekken ze opnieuw het licht, de liefde en puurheid in zichzelf.

Ik leer ook

Via Iriscopie meer waarde en inzicht te geven aan jou, je familie, patiënten, klanten en je praktijk.

Thuiskomen bij jezelf

Wanneer alles donker is moet er toch ook ergens een lichtje branden?
Dat licht, daar ben ik naar op zoek gegaan.
Een licht dat brandt in de duisternis.
Met vallen en opstaan zag ik het groter worden.
Ik kwam thuis in mezelf.

Jeannine persoonlijk

Het verleden loslaten

Mijn persoonlijke transformatiereis begon in 1982 toen ik 28 was, ettelijke traumatische ervaringen nam ik mee in mijn zware rugzak. Op zoek naar mezelf en de zin van het leven, reisde ik wereldwijd, las oneindig veel boeken en info op internet en dompelde me onder in fysieke, mentale, emotionele en spirituele cursussen en ervaringen.

Het licht begon te schijnen

Als je licht in het donker toelaat vangt heling aan en het verleden vervaagt.

Ik liet het schijnen op de vroege dood van mama toen ik 3 werd, op sanatoriums waar eenzaamheid troef was, een pleeggezin waar ik me niet echt thuis voelde en waar ik te maken kreeg met seksueel grensoverschrijdend gedrag, een huwelijk waar alcoholmisbruik en huiselijk geweld schering en inslag waren.   

Een boek zou ik kunnen schrijven over mijn helende reis. Nu, vele jaren later, heb ik niet alleen veel ballast uit mijn rugzak kunnen verwijderen maar kan ik met mijn ervaring ook anderen helpen om naar een helder verlichtte toekomst te evolueren.

Mijn parel van wijsheid?

1000 X viel ik, incasseerde, maar gaf niet op. Ik hield vol en kwam er sterker uit. Jij kan dit ook.

Ik geloofde in iets groter, iets meer. Ik weet nu dat het bestaat, ik heb het ervaren, gevoeld, het licht en de liefde.

Hulp voor jou

Ik leerde, heelde en gaf het door via persoonlijke consulten, workshops en cursussen, zowel nationaal als Internationaal.

Hulp is een van de woorden die bovenaan mijn belangrijk woordenlijstje staan.

Hulp omdat ik mezelf toestond geholpen te worden in moeilijke tijden. Ik werd een expert in het aan- en voorvoelen, wat ik inzet tijdens behandelingen. Ik leerde vergeven.

Mijn pijn en trauma’s en mijn helende reis hebben me gevormd tot wie ik nu ben.

Het gaf me, en nog steeds, de stimulans om ook anderen te gaan helpen en dit door mijn persoonlijke levens- en professionele ervaringen te combineren.

Ik heb mijn traumarugzak leeg gemaakt en gevuld met kennis en inzichten en heel veel warmte, liefde en vergeving.

Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben
Niet verbitterd en verwijtend maar 

Een vrouw moeder healer met

 • Zachtheid
 • Warmte
 • Kracht
 • Authenticiteit
 • Puurheid
 • Duidelijkheid
 • Kennis
 • Wijsheid
 • Licht & Liefde

Ik ben thuisgekomen bij mezelf, ik voel me vrediger, meer geheeld en volg mijn zielspad.

Wanneer mijn levens- en helingervaringen jou raken en je kunnen leiden naar een keuze voor transformatie in jouw leven, dan heeft mijn openheid zijn doel bereikt.

Mijn trainingen en healingtools

In 1982 verliet ik mijn thuisbasis om mij aan te sluiten bij een Werkgroep cursus Psychologie

Voeding

In 1984 begon ik aan een ontdekkingstocht, die ik tot op heden nog steeds verder voer, in de wereld van de dieetleer, de macrobiotische voedingsleer, lacto-vegetarische voeding, rauwe voeding, paleo, enz.

Voedingssupplementen

Vanaf 1985, gedurende 2 jaar, werkte ik als zelfstandig vertegenwoordigster voor voedingssupplementen en leverde ik ook aan Bio-winkels.

Intuïtie en ademen

In 1987 besloot ik subtiele vormen te gaan ontdekken en volgde ik opleidingen in Intuïtieve Ontwikkeling bij Douwe Nutters (BE), gedurende 2 jaar, Rebirthing bij Leonard Orr (USA), Hans Deleyser (NL), en Ines Denef (BE).

Ontgiften – zuiveren

In deze periode bleef ik mijn eerder opgedane kennis over het fysieke onderhouden via het volgen van diverse kuurprogramma’s en zuiveringskuren, voornamelijk in het Ann Wigmore Instituut (USA).

Beweging

In 1991 werd ik coördinator bij EVA (BE-NL), een wekelijkse ondersteuningsgroep ter bevordering van het leven en opende een Callanetics Studio, een lichaamsopbouwende bewegingsvorm (BE).

Aanraking-energetisch

De combinatie van al deze ervaringen leidde ertoe dat ik mij ging bekwamen tot Reikimeester (energetische en spirituele heling BE-USA) en diverse massagetechnieken ging beoefenen (waaronder shiatzu, holistic pulsing, rolfing, reflexologie).

Talen

Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels, Duits en een ietsje Frans.

Stressmanagement

Van 1992 tot 2012 heeft dit alles mij gebracht langs bergen en dalen, waar ik diepgaande kennis heb opgedaan over de Tao Healing Love (Mantak Chia), Gestalttherapie en stressmanagement waaronder TRE.

Lichaam, ziel en geest

Naturopathie 1994 (3-jarigeopleiding BE), Body Electronics (Douglas Morrison USA en Dr. John Whitman Ray AUSTRALIE) – totale discipline voor regeneratie en verjonging van het lichaam, heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak met opleidingen over gezondheid en de menselijke geest, voedingsleer, supplementenleer, kruiden, Iris-Sclera analyse, gezichtsdiagnose, aangehouden acupressuur, cranial electronics, Touch for Health – quantum Touch.

Van 2002 tot 2011 dompelde ik me onder in Quantum physics, hoe we ons brein, focus en aandacht gebruiken om onze werkelijkheid te beïnvloeden.

Leefmilieu en straling

Ondertussen heb ik nog even een zijweg ingeslagen om nog wat extra kennis te vergaren over milieutechnologie (elektromagnetische straling BE-NL-USA) als bedrijfsleider en trainer.

Emotioneel – mentaal

Alvorens terug thuis te komen ben ik ook nog op bezoek gegaan in de wereld van EFT (Emotional Freedom Technique)  waarbij ik een begeleiding ontwikkelde in combinatie met Body Electronics.

TV, radio – interviews

Jos Geysen, Afrit 9, VTM nieuws, Life TV, Alexandra Potvin, Jerko Bozikovic en radio-interviews, BRT2 , 4FM Truus Druyts, dagblad Het laatste nieuws.

Activiteiten buitenland

Ik ben werkzaam geweest als healer , gezondheid levens begeleidster, docente en spreekster in diverse landen: Europa (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Slovenië, Engeland), maar ook in andere werelddelen (Israël, Canada, USA, Australië).

Wil jij ook thuiskomen?