Mijn unieke hartervaring in Australië

.

.

Ik ruil mijn PC, vernuftig technologisch snufje dat onontbeerlijk lijkt in deze tijd voor een onbeschreven wit blad papier, pen in de hand, kijkend naar de wolken, borrelen woorden als hart, hersenen, velden, the matrix, het kwantumveld die ons allen verbindt omhoog.

Elektromagnetisch veld van de Aarde is beïnvloedbaar door ieder van ons die op onze mooie planeet leeft.

Video-opname uit de cirkel van liefde. Australië hart op 50sec.

Beinvloed onze planeet ons of wij de planeet? Of is dit onlosmakelijk verbonden met elkaar?

Een prachtig geschenk mocht ik ervaren toen ik in 1997 een 6 weekse opleiding volgde in Australië in het midden van het regenwoud en kosteloos reiki initiaties aanbood.

Het energetisch veld dat door de groep van 120 mensen gevormd werd, de verbondenheid en onvoorwaardelijke liefde en helingen die uitgewisseld werd brachten een antwoord. Op het einde van de initiaties groeide er onder onze ogen in een periode van een uur een hart van gras en paddenstoelen.

Dit hart, zoals je kan zien op de foto op bovenstaande foto was donkerder groen van kleur en een 5 cm hoger dan het omringende gras.

Als je in de vorm van het hart stapte, dat een doorsnede van 7 tot 12 meter had, omgaf de heling en liefde je hele lichaam.

Toch niet? Hoe kan dat nu?

Elke keer dat de mens een inspanning doet om meer meelevend, meer begripvol, vergevend en authentiek te zijn, vindt er een verschuiving plaats van de hele matrix van de mensheid en aarde.
40 jaar ben ik op dit pad van zelfontdekking, bewuster worden, het herontdekken van hoe onze hersenen als bio computer werken, hoe persoonlijke realiteit te creëren, kwantumfysica, energieën en frequenties, voeding, beweging, heling en HART.

Onze menselijke PC ons brein heeft een overheersende rol ingenomen in onze dagelijkse communicatie, maar wat met ons hart?

Onderzoekers van Hearthmath hebben aangetoond dat ons hart een veel groter en krachtiger elektromagnetisch veld heeft dan onze hersenen.

 

Lieve mens we weten het antwoord

Zou de oplossing van waar de mensheid opnieuw naartoe dient te evolueren in deze cruciale tijd, als eeuwige wijsheid in ons hart te vinden zijn?

Kunnen we opnieuw de keuze maken om onze controlerende geest, ons ego, te helen, door ons hart te laten spreken, in overgave, liefde en vergeving.

Durf je opnieuw jouw hart te openen en leider te laten worden om in coherentie met je brein te werken, en niet andersom?

Ik nodig jou en andere ontwaakte mensen uit om de focus van jouw hart vast te houden. Al jouw vibraties … al jouw gedachten, gevoelens en emoties worden geprojecteerd in de matrix van het energieveld van de planeet aarde. Plaats je hand op je hart en vraag jezelf, “Brengt dit woord, deze gedachte, deze daad, dit gevoel iets bij aan het licht van de wereld?

SLUIT JE HIER AAN en geef jezelf een dagelijks steuntje in de rug

Afstand groepsheling “Cirkel van liefde” en inspiratie

Verlaat even je dagelijkse bezigheden en omstandigheden waarin je leeft en neem wat tijd voor jezelf.

Door elke dag de helende groep binnen te stappen waar we ons verbinden met onszelf en elkaar, wordt je focus en intentie om liefde-licht en heelheid te zijn, gevoed en versterkt. Je kan jezelf hier dagelijks herbronnen. En je helpt mee om andere mensen en de wereld te verlichten.

Lees meer:

Liefdevolle groeten,

Jeannine

Ervaringen inspireren anderen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.