Kunnen je ogen van kleur veranderen?

Een vraag die vaak gesteld wordt:

“Kunnen mijn ogen van kleur veranderen?

Een andere vraag die vele mensen hebben is:

“Zouden mijn ogen van kleur moeten veranderen als ik veel ontgift, en andere voeding eet? Of, of, of???

Wat denk jij?

Kunnen de ogen van kleur veranderen?

Het antwoord is: Ja en neen!

Ja!

Wat er kan gebeuren bij bepaalde oogkleuren is dat kleurlagen kunnen verdreven worden wanneer het lichaam zuiverder wordt, of dit nu komt door te ontgiften of door een verandering van het dieet. De meest voorkomende kleurveranderingen die je kan ervaren zijn:

  • Groene ogen die blauw worden
  • Grijze ogen die blauw worden
  • Bruine ogen die groen worden

Welke oogkleur heb jij?

.

  • Stop even en ga nu naar een spiegel, of probeer een oogfoto te nemen met je smartphone of camera.
  • Als je nu voor de spiegel gaat staan, en je komt een beetje dichter, kan je dan zien welke kleur ze hebben?
  • Zie je er ook gekleurde vlekjes in?

.

Groene ogen die blauw worden.

De groene tint komt meestal door een opbouw van urinezuur in het lichaam. In Iriscopie noemen we dit een “urinezuur subtype door kleur.” Tijdens een reiniging of een grote verandering aan het dieet kan oud afval van opgestapeld urinezuur vrijkomen via de nieren en de huid.

Wanneer het urinezuur vrijgekomen is dan kan de gele tint op het oog verminderen waardoor een groen oog meer een blauwe kleur lijkt te hebben.

Grijze ogen die blauw worden.

Een grijs oog kan een te zure toestand van het lichaam aanduiden. In Iriscopie noemen we dit een “te zuur subtype door kleur”. Het oog lijkt grijs vanop afstand maar wanneer je dichtbij gaat kijken dan zie je meer witte vezels bovenop de blauwe vezels.  Dit kan duiden op een onevenwicht van de pH in het lichaam.

Een chronische te zure toestand in het lichaam creëert de neiging naar stijvere gewrichten en een hoger risico op een verzwakt immuunsysteem. Vele mensen lijden aan chronische zuurreflux gedurende jaren niet wetende dat hun zuurprobleem eigenlijk een grote rode waarschuwingsvlag is voor hun gezondheid.

Wanneer een persoon overschakelt naar een alkalisch dieet (meer fruit en groenten) of ontgift waardoor zuurafval verwijderd wordt, kunnen deze witte vezels in het oog vervagen. Het eindresultaat is dat de blauwe onderliggende vezels zich meer vertonen en het lijkt alsof de kleur van het oog veranderd is van grijs naar blauw.

.

.

.

.

Bruine ogen die groen worden.

Het “bruine” oog is een oog met een “gemengde kleur” in Iriscopie of een biliaire constitutie. Het is eigenlijk geen echt bruin oog. Terwijl het van op afstand bruin kan lijken, zie je van dichtbij gele, oranje, bruine en soms zelfs blauwe vezels in het oog. In en echt bruin oog zie je enkel bruin van dichtbij.

Tijdens een proces van reiniging, wanneer de nieren sterker worden en de overkoepelende giftigheid daalt, kunnen deze donkere kleuren in het oog beginnen open te breken. De gele en blauwe vezels die overblijven kunnen het oog groen doen lijken. In sommige gevallen verbleken de gele vezels ook waardoor er meer blauwe vezels blijven en het lijkt op een blauw oog.

Kunnen de ogen van kleur veranderen?

Het antwoord is: Ja en neen!

Neen!

In Iriscopie bestaan er maar 2 natuurlijke oogkleuren: blauw (lymfatische constitutie) en echt bruin (hematogene constitutie). De ogen die als honing bekend staan zijn de “gemengde oogkleur” of biliaire constitutie. Biliaire ogen kunnen ook bruin zijn, donkerbruin, groen of oranje. In Iriscopie is een “groen oog” een blauw oog met een gele tint (het kan urinezuur zijn maar kan ook andere dingen zijn/ urinezuur komt het meest voor). Het “grijze oog” is een blauw oog dat giftigheid in de darmen kan bevatten of een te zuur subtype door kleur (het kan ook andere dingen zijn). Een “bruin oog” kan een blauw oog zijn met verschillende andere subtypes door structuur of kleur waardoor het oog bruin lijkt vanop afstand.

Dus, zo kan je zien dat de ogen niet echt van kleur veranderen; ze beginnen alleen maar hun originele, dominante kleur meer te vertonen.

In mijn 35 jaar gezondheid en levenspraktijk waarbij ik 24 jaar iriscopie beoefen zag ik vele veranderingen in mensenlevens en oogkleur en vezels.

Zelfs wanneer het geen volledige verandering in oogkleur is. Sommige kenmerken in iriscopie zijn erfelijk, dit betekent dat ze niet zullen veranderen. Het belangrijkste is om te kijken hoe mensen zich voelden enkele weken of maanden na een Iriscopie analyse, en adviezen opvolgden.

  • Energieniveaus verbeterden
  • Slaap verbeterde
  • Het oogwit werd helderder (sclera)
  • Een scherpere geest
  • Minder lichaamsgeur
  • Uitscheiding verbeterde
  • Zich gelukkiger en vrediger met zichzelf voelen
  • Lichaamsgewicht werd stabieler
  • Meer ontspannen
  • Minder pijn en andere klachten
  • En ik zou nog lang kunnen doorgaan..

Wil jij ook een duidelijk routeplan?

Het belangrijkste is dat er adviezen kunnen gegeven worden zodat heling kan plaats vinden.

Als jij je beter wil voelen en meer wil weten over jezelf ongeacht of de kleur van je ogen zal veranderen.

Geef jezelf of iemand die je dierbaar is dan een Iriscopie analyse cadeau

ken jezelf

Jezelf meester maken van Iriscopie? Ogen leren lezen?

Wil jij uit interesse of als hulpverlener, lichaamswerker of coach via Iriscopie meer waarde en inzicht geven aan familie, patiënten, klanten en je praktijk?

Volg dan zeker de Iriscopie cursus.

Opmerking: Iriscopie diagnosticeert géén ziekte. Je zal wel een diepgaand begrip verkrijgen van hoe jouw lichaam werkt en waarom je niet het gezondheidsniveau dat je verlangt ervaart. In dat opzicht is Iriscopie goed voor iedereen want jouw lichaam, emoties en persoonlijkheid beter begrijpen is de sleutel om de juiste beslissingen te nemen naar een gezonde levensstijl toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.