Getuigenissen Shakti Xtra Ionmat

Bij dagelijks gebruik, na sport, na ongeval, na operaties, bij slapeloosheid, pijn, stress of depressie.

Volgende getuigenissen over de Shaktimat spreken voor zich!

Het idee om een 28-daags programma aan te bieden is een pluspunt volgens mij.

Ikzelf gebruik ze omzeggens dagelijks en voel mij er heel goed bij. Toen ik er mee van start ging had ik een bloccage in de bovenrug en die is volledig verdwenen dank zij het regelmatig gebruik van de Shakti. Ik wordt er helemaal warm van waardoor ik nooit meer met koude voeten in bed lig. Mijn slaap is diep en deugddoend. Ook naar de stoelgang toe merk ik verbetering. Vooral op vakantie heb  vaak last van constipatie, maar vermits ik mijn matje meeneem is ook dat ongemak verleden tijd.
De Shaktimat werkt ook complementair  bij reflexologie waardoor er sneller resultaat bekomen wordt.

Alvast bedankt en tot later, Annemie
www.voetreflexologienationaal.be

Ik heb echt het gevoel dat het helpt. Ik heb ( na 3 dagen gebruik van de Shaktimat) al zeker één nacht heel goed geslapen.
Ook  mijn angsten zijn verminderd. En dat doet deugd.
In het begin nam ik  antidepressiva. Maar dat hielp niet echt. Alles zat vast in mijn lijf.
Wat ook bevestigd werd door degene die mij een shiatsubehandeling gaf.

Bedankt Jeannine voor je advies en steun! Groetjes.

Rita

Ik wil je hierbij heel hartelijk bedanken voor je uitstekende behandeling en hartelijke ontvangst.
Het heeft me veel deugd gedaan.
De rugpijn is veel beter geworden, ben op het Shaktimatje in slaap gevallen, waardoor de doorbloeding in de schouders ook veel beter is geworden. Heb er intussen al weer drie x een uur op gelegen.  De warmte doet deugd.
Fijn Paasweek einde en hartelijke groet met dank.

Marie-Jose

Een echte openbaring! Ik voel me er heel goed bij, na een paar uur in de tuin werken leg ik er me een tijdje op en ik kan terug herbeginnen, ook de algemene doorbloeding, mijn geheugen, alles functioneert beter, ik voel me prima!

Ik kon dit goede nieuws niet voor mezelf houden, ik heb het reeds een paar vriendinnen laten proberen, ze willen er ook een, kunnen we dat eventueel komen ophalen of worden ze verstuurd? Een dankbare groet.

Anny

De Shakti-mat is het beste wat mij overkomen is. Ik heb de mat nog maar 2 weken en voel me al veel opgewekter en beter in deze donkere herfst. Al mijn vrienden en kennissen die mijn mat hebben geprobeerd zijn enthousiast en willen er zelf ook één hebben. Goed dat u deze wonderbaarlijke mat verhandelt en verkoopt zodat iedereen de mogelijkheid heeft er eentje te verkrijgen!

Caroline Frisk

closeup_piggerGebruik na ongeval.

Beste Jeannine
Onlangs heeft iemand mij met de auto aangereden, ik reed met de fiets op een rotonde.  Deze jeep, nog niet op de rotonde, heeft me op mijn achterwiel aangereden zodat ik op mijn zij gevallen ben, mijn linker dikke teen is hierdoor gebroken.  Ze hebben me met een ziekenwagen naar de spoed gereden, alles deed pijn, mijn linker dikke teen was uit de naad.
Dit alles is gebeurd op donderdag morgen zo rond 8u39.  Afgelopen zaterdagmorgen kwam ik op het idee om mijn voet, enkele mijn dikke teen is gespalkt met de teen ernaast, op de Shaktimat te plaatsen, mijn voet was nog steeds gezwollen en deed pijn.
Sinds zaterdag en elke dag, dus ook zondag en vandaag zet ik nu elke keer mijn 2 voeten op deze mat, in het begin deed het inderdaad pijn, maar na verloop van tijd voelde ik een warmte verrijzen, een gezellige warmte. en nu met enkele dagen merk ik dat ik gewoon op mijn voet kan staan, niet meer met pijn, maar met lichte druk.  De zwelling gaat ook veel sneller weg.
Ik zeg niet dat deze mat een wondermiddel is, wat ik wel zeg dat ze wel deugd doet, dat ik na enkele dagen langzaam kan wandelen zonder vooruit te moeten strompelen.  Dit is inderdaad een goed effect.
Deze mat is misschien niet voor elke situatie goed, maar in dit geval voelt het goed aan.
Ik voel dat mijn voet terug regenereert.  Wat de toekomst zal uitmaken weet ik niet, maar met wilskracht en goede energie bepaalt dit wel veel.

Mvg
Maxim Vandenbulcke

Anders Hallberg, Loper Afstandloper 5.000-10.000

Als lange-afstandsloper, 5000 en 10000 meter, helpt het gebruik van de Shakti-mat mij zeer goed. Ik neem de mat nu mee naar alle wedstrijden. Ik heb minder van het negatieve hormoon (Noradrenaline) en een lager stressniveau voor de wedstrijd, omdat ik op de mat lig als ontspannende voorbereiding en ondertussen naar muziek luister. Zo lukt het me fysiek en mentaal. De mat is ook een uitgelezen middel om na een zware training, omdat het lichaam veel adrenaline en endorfines heeft geproduceerd, voor een goede slaap te zorgen. Ik leg me dan op de Shakti-mat en na enkele ademhalingen slaap ik in.

Daniyel Cimen, Bundesliga-Profi FC Erzgebirge Aue

Toen ik na de laatste wedstrijd spierspanning had, heb ik me zoals door u aangeraden 15 minuten op deze mat gelegd. De eerste minuten waren onaangenaam, omdat de naalden zich in de huid drukten. Na 2-3 minuten was deze pijn voorbij en verspreidde er zich een aangenaam warm gevoel over mijn hele rug. Het huidoppervlak was volledig rood en ik had helemaal geen spierspanningen meer. Ik kon opnieuw bewegingen doen die ik daarvoor niet kon doen. Vriendelijke groeten.

Marianne

Ben daarnet na 2 u file doodop thuisgekomen. Vol stress en zero energie. Heb mijn mat uitgepakt en ben er 20 minuten gaan tegenzitten, dus nog niet gaan liggen. Het resultaat is spectaculair, ik voelde de stress letterlijk uit mijn lichaam vloeien, voel me nu ontspannen en helderder. Die mat is dus al een succes, ben blij met mijn aankoop en nu plakt mijn oudste zoon ertegen, benieuwd naar zijn ervaring.
Als de rest ook zo snel gaat werken, ga ik er snel bovenop zijn.
Bedankt alvast.
Deze morgen na mijn bad ben ik er gaan op liggen en weer dat heerlijk ontspannen gevoel, zelfs na mijn bad. Vond het jammer dat ik eraf moest, heb zo een gevoel dat ik daar wel een paar uur kan op gaan liggen. Groetjes.

Suzanna

Bij het zien van de mat stond ik zeer weigerachtig met al die punten. Om eerlijk te zijn was ik er bang van. Maar door de dagelijkse pijnen en slechte bloedcirculatie heb ik de stap gemaakt om de shaktimat aan te schaffen. Na het 1ste uur, op mijn 1ste dag, met verschillende posities van mijn lichaam gelegen te hebben op de  shaktimat, was er reeds 65% van mijn pijnklachten verdwenen. Ik kon dit bijna niet geloven en ik gebruik nu elke dag deze mat wat een Godsgeschenk is. Ja, het geeft een zeer relaxerend effect.
Tijdens mijn fietstochtje vandaag dacht ik dat ik mijn wekelijkse acupunctuur  niet meer hoef te doen wat veel pijnlijker is dan de shaktimat. De shaktimat heb ik na 2 beurten reeds betaald. Zonnige winderige groetjes.

Via het tijdschrift “Goed gevoel” vonden wij de site i.v.m. shakti acupressuurmat.
De theorie klonk alvast veelbelovend ,maar onze vraag was?  Is het in de praktijk wel zo belovend.
Wij hebben nu twee weken de shakti acupressuurmat in gebruik.
’s Morgens en ’s avonds maken wij er gebruik van en het resultaat is zeer positief.
Na mijn zware rugoperatie ben ik s’ morgens zeer stijf ,eerst de traditionele stretching oefeningen en daarna 10 min. op de Shaktimat heeft een gevoel van goede doorbloeding en veel minder spierspanning.
’s Avonds na een werkdag zijn de spieren verkrampt, na een rustperiode op de Shaktimat voel je de spanning en de stress verdwijnen en vat je beter de slaap aan.
De eerste 2 minuten van de aanraking met de mat zijn soms wel hard maar daarna voel je de negatieve druk omgaan in een positief spierontspannend gevoel en als je van de mat komt een warmte gevoel zowel lichamelijk als mentaal.

Wij zijn alvast overtuigd van de positieve werking van de acupressuur Shaktimat. Groeten, Johan en Anny

Johan T’KindZware rug operatie en slapeloosheid

Peter E test

Ik kan de mat in principe aan alle personen aanbevelen, zowel gezonde als zieke, in het bijzonder aan sportlui en aan alle personen die waarde hechten aan evenwicht en daar horen onder andere de sportlui ook duidelijk bij.

Uitgetest door sportman Peter E

Peter E. – Testbericht Shakti-acupressuurmat

Op 25 november 2009 viel me een bericht op de blog Fit for Life op. Daar zochten ze 2 proefpersonen voor de Shakti-acupressuurmat, waar ik me onmiddellijk voor heb opgegeven.

Ik loop namelijk sinds ongeveer 12 jaar regelmatig en neem deel aan verschillende loopwedstrijden. Zo doe ik elk jaar meerdere marathons, halve marathons en andere kleinere wedstrijden. Daarenboven geef ik enerzijds training aan de volwassen clubleden en anderzijds aan de junioren van de “Finishers Klubs Winterthur”.

De reden om te gaan lopen was destijds, 12 jaar geleden, mijn rugklachten, die niet van mechanische aard zijn maar meestal door spierspanningen worden veroorzaakt. De regelmatige sportbeoefening heeft de situatie sterk verbeterd. Anderzijds heb ik telkens weer andere alternatieve methoden met afwisselend resultaat geprobeerd, zoals acupressuur, acupunctuur, Feldenkreis, acupunctuurmassage enz..

Omdat ik graag nieuwe dingen probeer, die enerzijds de gezondheid of de regeneratie na moeilijke trainingen en wedstrijden bevorderen, is de Shakti-acupressuurmat mij onmiddellijk opgevallen.

Ik werd onmiddellijk door het team van Fit for Life als proefpersoon uitgekozen en heb de Shakti-mat kort voor Kerstmis met de post thuisbezorgd gekregen. De proefpersonen moesten de mat gedurende meerdere weken bij dagelijks (sport)gebruik testen en op het einde een proefbericht hierover samenstellen.

Toen ik de eerste keer op de Shakti-acupressuurmat lag, pikten de vele nageltoppen mij onaangenaam, maar al na enkele minuten heb ik mij wonderbaarlijk kunnen ontspannen. Sinds ik de mat heb, gebruik ik ze regelmatig, dagelijks dus. Ik heb al verschillende gebruiksmogelijkheden geprobeerd. Wat mij het best bevalt, is met de rug op de mat te gaan liggen en wel zo dat de nek er ook bij betrokken is. De tweede dagelijkse oefening bestaat erin dat ik ongeveer 10 minuten met mijn voeten op de mat ga staan.

De nageltoppen pikten mij na een paar keer niet meer, in tegendeel, het is ondertussen een heerlijk gevoel om erop te liggen. Het overkomt me regelmatig dat ik dan na enkele minuten indommel en dan na 10 tot 15 minuten weer wakker wordt. In totaal lig ik dan ongeveer 20 tot 2( minuten op de mat en voel me daarna echt herkomen. Ik verheug me dagelijks op dit ontspanningsritueel. Ik heb daarbij het gevoel dat dit de energie in het hele lichaam laat stromen, te vergelijken met de acupressuurmassages of de acupunctuurbehandelingen die ik vroeger kreeg.

Meestal die ik de oefeningen ’s avonds, ongeveer 1 uur voor het slapengaan. In het begin had ik onmiddellijk na de sport geen behoefte om er te gaan opliggen, omdat ik altijd eerst een douche neem en daarna stretch. Ondertussen ben ik begonnen om na een intensief trainingsdeel onmiddellijk na het omkleden erop te gaan liggen.

Over het algemeen kan ik nu na ongeveer 8 weken gebruik zeggen dat de mat uitermate geschikt is voor de dagelijkse ontspanning. Ik wil de mat niet meer teruggeven en dat heb ik ook al verteld aan de vertegenwoordiger van de mat. Of ik hierdoor betere sportieve prestaties lever of dat ik op sportief vlak werkelijk sneller recupereer, kan ik enkel vermoeden maar niet met zekerheid zeggen. Ik heb tot dusver de mat nog niet na wedstrijden gebruikt, omdat ik in deze periode van het jaar geen wedstrijden loop.

Mijn rugklachten zijn tijdens de testfase bijna niet meer voorgekomen. Of dit ook een resultaat van het consequente gebruik van de Shakti-mat is, kan pas na een langere testperiode zonder twijfel worden gesteld.

Er valt helemaal niets negatief te vermelden.

Ik kan de mat in principe aan alle personen aanbevelen, zowel gezonde als zieke, in het bijzonder aan sportlui en aan alle personen die waarde hechten aan evenwicht en daar horen onder andere de sportlui ook duidelijk bij.

Met vriendelijke groeten

Peter E.

Men kan zeggen dat ik een leven voor en een leven na de Shakti-mat heb. In maart moest ik een bekkenoperatie ondergaan, omdat mijn ischias-zenuw geklemd zat. Nu lig ik 1-2 maal per dag op mijn Shakti-mat en geniet van een merkbare pijnvermindering. Dat mijn slapeloosheid weg is en ik innerlijke vrede heb gevonden, kan ik als extra voordelen aanhalen. Ik raad IEDEREEN aan om een nagelmat te kopen, investeer in jezelf en wordt een gelukkig mens.

Gitte Martinsson

De Shakti-mat helpt me bij een goede ontspannen nachtrust wanneer ik een spitaanval krijg. Om met de nagels goed in het nekdeel te komen, rol ik een handdoek en leg deze onder het bovenste deel van de mat. Voor het overige vind ik de mat heel aangenaam en ze werkt verslavend. Mijn zoon, hij is 18 jaar en staat voor zijn examen, ligt elke dag na de school op mijn mat om zijn schoolstress te verhelpen.

Monica Hägerstrand-Selander, Apothekeres

Kaat Simaeys

Op 30 juni dit jaar kocht ik een shakti-mat. Vanaf dag 1 genoten zowel ik als mijn partner dagelijks voor het slapengaan ongeveer 20 tot 30 minuten van de weldaad. We zijn het afgelopen jaar zelf ons huis aan het renoveren wat dikwijls vrij belastend voor de rug aanvoelt. Maar met de shakti-mat is dit perfect haalbaar geworden. Vroeger ging ik frequent bij de osteopaat langs, nu nog maar sporadisch. Ook wanneer ik ’s nachts na een extreem drukke werkdag door mentale overbelasting (komt gelukkig niet heel veel voor) de slaap niet kan vatten leg ik me op de mat. Daar waar ik anders uren lig te draaien en te woelen, val ik op de mat in slaap. Zelfs als ik ze dan weg leg slaap ik de rest van de nacht super goed. Ook brengt het bij mij mijn hoofd tot rust. De soms malende gedachten verstillen helemaal.
Ik ben heel blij met mijn aankoop en zou de mat niet meer willen missen! Ze is de investering zeker waard! Met vriendelijke groet.

Lara Bassi

Beste Jeannine, ik heb de shakti mat met 6000 punten nog maar een paar weken en ik kan er alleen maar positieve ervaringen over vertellen! Ik ben er echt heel tevreden over. Ik gebruik hem terwijl ik aan het werk ben. Dan ga ik er op zitten, zo ongeveer een 20min. Of ik ga er lekker op liggen met mijn rug; of ik ga er op staan met de blote voeten. De gewaarwording die ik tot hiertoe heb beleefd is: eerst even een raar gevoel omdat het wat prikt natuurlijk, ik verleg me een paar keer tot ik me goed voel en blijf dan een hele tijd liggen. Ik val dan zelfs bijna in slaap… Maar het voelt aan als een prikkelende gewaarwording in mijn ganse lichaam, alsof mijn hart wat sneller klopt, een licht zwevend gevoel en precies alsof ik net een manuele massage heb gekregen. Alsof er aan mijn rug of benen is gekneed. Precies alsof mijn bloedsomloop wordt gestimuleerd. Een zalig ontspannen gevoel. Ik ben nog maar een beginner en doe voor het moment nog wel een hele lichte broek en hemdje aan om er op te liggen, maar na verloop van tijd probeer ik het zeker met de blote rug/benen. Mijn nek heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ben zeker dat dat me hetzelfde zalige gevoel zal geven. Mijn zoontje van 8 jaar heeft er ook al eens op gelegen en wil het zeker nog doen. Kortom: een aanrader voor iedereen! Groetjes, www.creatiefactief.be

1ste Getuigenis van Miet

Dank je wel voor het doorsturen van al die informatie ivm de shakti-mat.! Het ondersteunt mijn bevindingen. Ik ben er geleidelijk aan begonnen,eerst nog met een lichte t-shirt,nu al zonder en doe het regelmatig, nog niet iedere dag. Het geeft een zeer goed effect, het maakt allerlei dingen los en ik voel een zeer grote doorstroming. Ook slaap ik er beter van. Ik ben gelijktijdig bezig met ‘hartcoherentie’ 3 x per dag,daarom doe ik nu nog niet de mat iedere dag. Ik wil eerst het volledige programma hartcoherentie afwerken,wat ook een grote verandering teweeg brengt in mijn lichaam, gevoelens en gedachten door hartfocus toe te passen,een sterke verandering van binnenuit. Maar het kan gelijktijdig met de mat, alleen voor mij niet te veel ineens. Het is inderdaad een aanrader en eenvoudig toe te passen. Ik heb nog een beetje last van ischias en krijg nu meer vertrouwen dat die mat ook daarvoor kan helpen. Ik zit heel sterk in een fase van verstilling en heb helemaal geen behoefte om allerlei oefeningen te doen of sport, ook vanuit een onzekerheid ivm met mijn lage rugpijn…maar ik mag er nu op vertrouwen dat het in orde komt.
Nogmaals dank en tot nog eens ! Groetjes, Miet.

Vervolg, 2de Getuigenis van Miet

Hier kort wat nieuws. Ik gebruik de shaktimat intussen dagelijks en het doet echt goed. Ik voel me veranderen. Ik slaap ‘snachts behaaglijk goed, ik voel een mooie warmte in mijn lichaam en het werkt rustgevend!

Ik gebruik het veel voor mijn onderrug en mijn ischias is zo goed als over. Ik voel dat het met mijn lichaam strookt. Ik vroeg me af of ik me nog moest laten behandelen door een osteopaat, maar het zal niet meer nodig zijn. Ik doe rustig voort met de mat. Ik ga nu zelfs 1xper week zumba gaan dansen en nadien heb ik nergens pijn, ook ben ik niet meer depressief en zie het allemaal beter zitten. Dank je wel dat je op mijn pad gekomen bent!
Ik heb het intussen al aan vrienden meegedeeld en zie wel wat er van komt.
Het allerbeste voor jou en tot nog eens. Dank je wel ook voor het doorsturen van informatie met bekentenissen van andere mensen!
Groetjes, Miet

Vervolg, 3de Getuigenis van Miet

Hier dan wat nieuws vanuit het Brugse ! Je dagelijkse ondersteuning met uitleg doet me goed en brengt inzicht in het proces.
Ik ben nu wel al bezig van eind september. In het begin heb ik heel veel doorstroming en verbetering gevoeld op alle gebied. De laatste 14 dagen zijn wat lastiger geweest: eerst een verkoudheid met keelpijn,ook door aanpassing aan de herfst, maar door op de mat te liggen ging de verkoudheid en keelpijn volledig weg in 2 dagen !(wat anders op zijn minst een week duurt!) Door de nek en het hoofd volledig te ondersteunen op de mat, komt de ademhaling vrij en wordt alles vlugger geëlimineerd. Daarna kreeg ik maagpijn en heb ik een week lang zeer weinig gegeten,kon moeilijk de slaap vatten, kreeg ook wat uitputtingshoofdpijn en druk op mijn ogen,waardoor ik tijdelijk minder zag. Ik dacht al dat ik de mat te veel gebruikte en heb het dan wat verminderd. Maar nu begrijp ik door uw ondersteuning dat het allemaal uitzuiverings verschijnselen zijn. Nu gebruik ik de mat iedere avond voor het slapengaan op ruglig en nek en schouders en achterhoofd. Meestal val ik ermee in slaap….Die 14 dagen zijn zwaar geweest maar mijn lichaam heeft zich spontaan gezuiverd en ook van voeding heb ik gegeten wat ik op dat moment nodig had, of vooral niet nodig had ! Nu voel ik me al veel beter en heb ik weer aan vertrouwen gewonnen dat dit allemaal reacties zijn van een op gang gebracht proces ter heling.
Innerlijk heb ik ook veel meer rust gevonden,vooral in moeilijke situaties ben ik nu meer in staat bij die innerlijke rust te blijven.
Volgende week ga ik naar Italië en ga de mat meenemen…het is licht om mee te nemen.
Mijn Ishias is volledig over en mijn kracht is teruggekomen,waardoor ik vlugger de fiets neem,meer wandel enz…allemaal zonder moeite,ik zou zelfs zeggen dat ik verlang om in beweging te komen en het daardoor ook doe. En daardoor is ook mijn buikomtrek in centimeters verminderd, zonder speciale oefeningen te doen … gewoon wat fietsen en wandelen.
Ik ben gemotiveerd om verder te doen ! Dank je wel voor de ondersteuning ! Groetjes, Miet.

Siegrid, St. Georgen

Ik gebruik de Shakti-mat sinds enkele maanden, omdat ik de hele dag zittend werk uitvoer, lijd ik aan sterke spierspanningen in de nek en het schoudergebied.

Ik lig ongeveer een uur op de mat (van het staartbeen tot aan de nek), na 15 minuten ongeveer merk ik dat het begint te kriebelen en er een sterk warmtegevoel in het schoudergebied aanwezig is. Het is aangenaam, ontspannend en daarna val ik heel gemakkelijk in slaap. Ik heb ook al enkele keren de hele nacht erop geslapen. Super!!!!!!!
Mijn zus Waltraud heeft de mat ook voor haar rug en haar gewrichtsproblemen en zij heeft dezelfde ervaringen als ik.
Ik kan de mat alleen maar aan iedereen aanbevelen. Bedankt dat u ze aan mij hebt voorgesteld, ik kan ze niet meer missen!!!!!!! Lieve groeten Siegrid

Greti, Klagenfurt

Ik gebruik de Shakti-mat elke dag wanneer ik thuis kom van het werk voor mijn rug, om me te ontspannen en tot rust te komen.

In het begin had ik een beetje moeite en ik kon me tijdens de eerste weken enkel met een dun hemd aan erop leggen. Maar van dag tot dag bracht ze me meer vreugde, want ik voelde me daarna als herboren.
Daar kwam nog bij dat ik erge oorpijn had, die voortkwam van een spierspanning rond mijn nekwervel. Ik nam de Shakti-mat, legde ze op mijn hoofdkussen en sliep daarop in. Na een korte tijd was mijn oorpijn verdwenen.
Ondertussen heeft mijn kleindochter Celine – 12 jaar – ook een mat en zij is heel enthousiast. Ze had een verkoudheid en legde de mat op het borstgebied. Door de naalden ontstond een wonderbaarlijke warmte. Ze voelde zich al na korte tijd weer fris en monter.

Sylvia, Grafenstein

Ik gebruik de mat voornamelijk om de huid te doorbloeden, de wonderbaarlijke warmte te ervaren en me goed te voelen. Ik gebruik de mat voor het hele lichaam.

Zo leg ik bijvoorbeeld mijn gezicht (rechts en links) circa 10 minuten op de Shakti-mat.
Voor een mooie decolleté druk ik de helft van de mat met mijn rechterhand op het borstgebied tot aan de kin en plooi ik de mat naar voor. Daarbij druk ik met de linkerhand op de tweede helft van de mat. Op deze manier gebruik ik de mat dubbel: voor het borstgebied en mijn handen.
Ik loop ook blootsvoets over de mat en leg ze tijdens het lezen onder mijn voetzolen.
Voor koude handen leg ik de Shakti-mat op een tafel en druk er met beide handen op. Na een korte tijd voel ik al hoe de warmte door mijn lichaam stroomt. Voor mooie enkels wikkel ik de mat rond mijn enkels en druk ze met beide handen aan. Het is gewoon een genot!

closeup_pigger  Energiewerker en massagetherapeut Franck Steverlynck

Ik ken en werk met de Shakti Fakir Acupressuur Mat sinds begin oktober en wil zeer graag, na zowat 6 weken uittesten, enkele ervaringen meedelen.

Ik ben energiewerker en massagetherapeut en ben door de jaren heen zeer gevoelig geworden voor de energetische stroming in mijn lichaam.

Toen ik via mailing kennis nam van dit product had ik iets van: dit MOET werken, ik voelde aan dat de energie moest stromen in mij, gewoon al door het lezen van de beschrijving.

Ik heb vooreerst de Shakti light (met 8.000 drukpunten) en de rode (6.210 punten) aangeschaft.
Mijn eerste ervaring bracht me gewoon wat ik verwacht had: doorstroming, warmte, zalig gevoel van welzijn doorheen mijn ganse lichaam.
Ik “gun mijzelf” nu dagelijks een sessie van een half uur, met de rode van hals tot lenden en de blauwe (4.000 punten) onder de bips en de dijen.

Punctueel gebruik ik de Shaktimat ook na wat tuinwerk, wanneer ik last heb van stijfheid, of het dreigend goed het gevoel van een lumbale blokkade.  Ik had tot nog toe de gewoonte een warm bad te nemen om mijn rugspieren te ontspannen.
Nu ga ik gedurende 40 minuten op een Shaktimat liggen, van de lendenstreek tot de dijen.  Aanvankelijk voel ik wat pijn, maar heel snel gaat die over in een soort aanwassende gloed van welbehagen.  Ik voel de doorstroming van warmte en energie en de spierspanning ebt weg.  Na de sessie voel ik niets meer van die stijfheid, is mijn lage rug gewoon ontspannen.
Ik heb dit met mijn osteopaat besproken en zijn reactie was spontaan: “nogal logisch, als je de doorbloeding van je volledige rug zo intens stimuleert”.

Ik verwijs ook graag naar enkele getuigenissen op de Zweedse website van Shakti, waarbij ik vooral getroffen ben door het verhaal van die 83-jarige dame die in sterke mate artrose heeft en nu en vrij is van pijnstillende medicatie, sinds zij de Shaktimat dagelijks gebruikt.