Iriscopie analyse – Kuurprogramma – Stress release – Iriscopie seminaries – Body Electronics – Shaktimat Xtra-Ion

Getuigenissen

Hieronder kan je vele getuigenissen lezen van dankbare mensen, zij namen deel aan verscheidene activiteiten en begeleiding. Dank je wel voor jullie mooie woorden.

Dank voor je professionele en menselijke steun.  Hoewel ik aanvankelijk weigerig stond, heeft jouw aanpak me een zeer duidelijk inzicht gegeven in de samenhang van het geheel. De puzzelstukjes vielen heel mooi in elkaar.

Ook ben ik nog steeds dankbaar voor jouw info want je hebt echt het beste van jezelf gegeven. Zowel bij de cursus als bij de irisanalyse hebben we heel veel praktische tips ontvangen qua voeding, voedingsupplementen, lichaamsverzorging, beweging, specifieke oefeningen.

De irisanalyse was eigenlijk een must omdat deze ook een mooi totaalbeeld gaf waardoor ‘het geheel’ duidelijk werd en de puzzelstukjes mooi in elkaar pasten.  De ogen gingen letterlijk en figuurlijk open. Liefdevolle groetjes, Hilde

Vanja Boeykens (natuur)arts

Ik had nooit gedacht dat de workshop Iriscopie zo interessant zou zijn.

Tijdens de eerste dag krijg je genoeg praktische kennis mee die je direct kan gaan toepassen op partner/vrienden/kennissen/patiënten.
De tweede dag is dan weer zeer handig om vragen te stellen rond sommige problemen of kennishiaten die je in de praktijk tegen komt.

Ook de bespreking van je eigen iris is geweldig, zodat je weet wat je aandachtspunten op vlak van gezondheid zijn.

Omdat er gewerkt wordt in een relatief kleine groep, is de interactie zeer intensief en de drempel om vragen te stellen zeer laag.
Deze cursus is voor mij een perfecte aanvulling op mijn job!

Bedankt! Vanja Boeykens, (natuur)arts

Domien

Bedankt voor het leuke mailtje dat je ons gestuurd hebt.  Ik heb ook echt genoten van die kuurdag!
Ik heb de dag erna zeker nog een 10-tal keer gezegd dat ik enorm genoten heb van die dag.  De openheid en sfeer van de groep vond ik super. En ik vond je uitleg en de manier van overbrengen ook heel aangenaam.

Ik merk sinds die dag dat de aangepaste voedingsgewoontes echt al super goed aanvoelen voor me.
Ik merk dat mijn vertering en stoelgang vele beter is dan ervoor.  Gisteren heb ik een enorme sportdag gehad en ik vind het best wel gek dat ik zoveel energie haal uit die kleine porties.

De iriscopie was ook duidelijk, ik zag een duidelijke link met de kwaaltjes van in het verleden. Groetjes, Domien

Er wordt tegenwoordig zoveel over stress en trauma gesproken dat het me zinvol leek om daar iets meer over te weten.

Je enthousiasme op je site werkte zo aanstekelijk dat dat de doorslag heeft gegeven om deze workshop bij je te volgen.  Ik ging er met een dubbel gevoel naartoe: benieuwd naar wat ik te horen zou krijgen maar ook met de nodige scepsis: ik ben niet zo voor dat “alternatieve gedoe”.
Niet alleen je enthousiasme spatte er vanaf! Geen enkele opmerking van de groep ontging je.
Je ging met vaste stem en lijfelijk voorbeeld door de oefeningen.  Je echtheid daar kon niemand omheen.  Wat ik ook zo bewonderenswaardig vond was dat je niet bang was om te laten zien dat je mens was; een van ons met bijna identieke ervaringen.  Door deze nabijheid en veiligheid die je uitstraalde bleef de uitwerking niet zonder resultaat.

Ik zal deze workshop Stress en Trauma Release niet licht vergeten en zal je zeker aanbevelen. Dank je wel Jeannine!

Hartelijke groeten, Christine

Marie-Jose

Ik wil je hierbij heel hartelijk bedanken voor je uitstekende behandeling en hartelijke ontvangst.
Het heeft me veel deugd gedaan.

Toen ik thuis kwam ben ik direct in een zoutbad gaan zitten en een paar uur gaan slapen.
De rugpijn is veel beter geworden door de “tril-oefening”.  ’s Avonds naar de yogales geweest, daarna op het Shaktimatje in slaap gevallen, waardoor de doorbloeding in de schouders ook veel beter is geworden.

Heb er intussen al weer drie x een uur op gelegen.  De warmte doet deugd.

Fijn Paasweek einde en hartelijke groet met dank.

Lieve Jeannine,
Hierbij wil ik je bedanken voor de leerzame  Iriscopie workshop.
Jouw intentie en liefdevolle wijze van lesgeven en je Zijn heeft mij zeker geraakt.
Ik heb heel veel van je geleerd en kan deze kennis nu ook toepassen in mijn praktijk m.b.t. klank & bewustwording.
De groepsenergie en de sfeer was ook erg prettig, serieus, maar met openheid en ook met de nodige humor.

Naast iriscopie heb je in de cursus ook veel tips gegeven m.b.t. voeding en levensstijl.
Dank ook voor mijn opgestuurde oogfilm, die veel zichtbaar maakt.
Ik verheug me op de verdiepingsdag(en), want het smaakt naar meer.
Jeannine , ik vind het heel fijn om je te hebben mogen leren kennen.
Dank je wel en veel liefs van Louise uit Soest (NL)

 • Dag Jeannine,
  Ik ben blij dat ik afgekomen ben naar de stress release dag verleden zondag … was aangenaam en goed gebracht door u … ik hoop met deze werkwijze dat ik mij wat meer kan ontspannen en terug wat meer genieten van het leven … ik wou hier zo graag uw soep nog eens namaken voor m’n thuisgenootjes hier, want eigenlijk was de soep zeer goed … tof dat u dat zag zitten voor gans de groep  we waren goed … ontvangen … merci daarvoor …

  Tot in den draai, G. Decock

 • Goede morgen Jeannine,
  Dank voor de workshop zondag.  Ik ben blij dat ik erbij was.  Heb er weer veel van opgestoken. De oefeningen die je ons leerde kan ik nu beter uitvoeren.  Ze doen veel deugd.
  Een fijne groep en wat had je een heerlijke soep gemaakt voor de lunch.
  Ik heb weer veel geleerd.  Je bent een goede vakvrouw die, ook liefdevol een proces kan begeleiden.

  Hartelijke groet, Marie-Jose

 • Een echte openbaring de Shaktimat! Ik voel me er heel goed bij, na een paar uur in de tuin werken leg ik er me een tijdje op en ik kan terug herbeginnen, ook de algemene doorbloeding, mijn geheugen, alles functioneert beter, ik voel me prima! 

  Een dankbare groet, Anny

 • De Shakti-mat is het beste wat mij overkomen is. Ik heb de mat nog maar 2 weken en voel me al veel opgewekter en beter in deze donkere herfst. Al mijn vrienden en kennissen die mijn mat hebben geprobeerd zijn enthousiast en willen er zelf ook één hebben. Goed dat u deze wonderbaarlijke mat verhandelt en verkoopt zodat iedereen de mogelijkheid heeft er eentje te verkrijgen!

  Met vriendelijke groeten, Caroline Frisk

Hallo Jeannine,
Wat ik je wou zeggen is dat ik door jou durf om hulp te vragen, dat ik door jou mijn hart of ziel kan volgen zonder dat ik verantwoording hoef te geven, dat ik door jou stilletjes aan vrienden maak die (spiritueel) op dezelfde golflengte zitten, dat ik het verleden van op een afstand kan bekijken, dat ik mijn ouders heb vergeven en mezelf (toch al voor bepaalde zaken) en dat ik me steeds vrijer voel, zonder schuldgevoel, zonder medelijden naar de kinderen of wie dan ook.
Dat ik naar de kinderen hun papa (ex partner) – kan kijken zonder wrok, haat of liefde, maar met een emotionele band die gezond is voor zowel mezelf als voor de kinderen.

Ik bedank je hiervoor uit het diepste van mijn hart.  Ik ben er nog niet, maar voel dat de grond onder mijn voeten minder nat en drassig is, maar het voelt goed, en dit dankzij jou.

Lieve groetjes, Sylva

Wil je meer getuigenissen lezen over de Shaktimat Xtra-Ion.

Wil je meer getuigenissen lezen over het Iriscopie seminarie.