Probeer je een weg te vinden doorheen het mijnenveld van informatie? Ben je verward, overweldigd of heb je het gewoon moeilijk om tijd te vinden om veranderingen door te voeren?

Hallo jij !

Mijn doel:

Je ondersteuning te geven, om je te helpen jouw vragen en verwarring over je lichaam en leven te elimineren, zodat je een leven kan leven waar jij je goed bij voelt.

Jouw doel:

Te beseffen dat je de mogelijkheid hebt om elke dag je leven te verbeteren, en een actieve speler in je eigen levensverhaal te zijn.

coaching

focus-houden-coaching

emotionele-integratie-coaching

Mijn gezondheids en levens coaching stemt zich af op jouw tempo, waar je nu bent.

.

Zoek je opvolging en ondersteuning na je Analyse of gewoon als je er behoefte aan hebt? Ik help jou om in nieuwe richtingen te denken.

Wanneer je een nieuw pad in je leven wil bewandelen, dan heb je misschien een gids nodig om je de weg te helpen vinden en die samen met jou doelgericht de route kan uitstippelen.

Iemand die de weg kent, kan jou veilig en veel sneller naar jouw bestemming brengen dan wanneer je dit alleen probeert.

Je kan jezelf zoveel tijd en omwegen besparen! En op momenten waarop je wil opgeven, ben ik er altijd om jou aan te moedigen om door te gaan.

Ik help jou, om in nieuwe richtingen te denken.

coaching-goed-voelen

.

Het maakt geen verschil of je veganistisch bent, macrobiotisch, rauw voedsel eet, lacto-vegetariër bent of iets daartussen.

Of je een emotionele eter bent, of je gevoelens en gedachten onderdrukt.

Of je emotioneel in of uit balans bent, of jouw persoonlijkheid en weg niet zo duidelijk zijn voor jou.

Wat belangrijk is, is dat je het beste voor jezelf wil in het leven en dat je er klaar voor bent om verandering aan te brengen.

Ik ben klaar voor jou. Jij ook?

coaching-verwacht

Je denkt misschien….ok, dit lijkt op wat ik nodig heb, maar toch ben ik een beetje verward! Wat heb ik nodig? Iriscopie met Jeannine of opvolging Gezondheids-coaching of Emotionele Integratie coaching?

coaching-vergelijk

IRISCOPIE MET JEANNINE
 1. Een iriscopie sessie geeft jouw het routeplan van je lichaam en jezelf met de juiste richtingaanwijzers.
 2. Ik schrijf alles voor jou op en/of spreek het in, ik leg jouw pad uit en geef je een duidelijke set instructies (richtingaanwijzers) om op te volgen.
 3. Dan wens ik je veel geluk en jij begint zelf jouw weg te bewandelen.
 4. Als je vragen hebt na jouw analyse, dan kan je me nog altijd 1 e-mail sturen binnen de 14 dagen. Als dit idee comfortabel aanvoelt voor jou, dan is 1 sessie iriscopie perfect voor jou.
OPVOLGING GEZONDHEIDS-COACHING
 1. Iriscopie gaat letterlijk de beste route voor jou naar een gezond leven in kaart brengen.
 2. Maar met deze Opvolging-coaching sta je er niet alleen voor, ik zal het pad samen met jou bewandelen als jouw gids.
 3. Je krijgt meer ondersteuning, meer professioneel advies en iemand die je helpt op het rechte pad te blijven mocht je van jouw koers afwijken.
 4. Een sessie kan ter plaatse of via Skype, zoals jij wenst.

KIES HIERONDER

EMOTIONELE INTEGRATIE COACHING
 1. Iriscopie geeft je ook inzicht in jouw emotionele- en persoonlijkheidskenmerken. Deze kunnen jouw lichaam en leven, – en +, beïnvloeden.
 2. Je staat er ook niet alleen voor als je aan de oppervlakte gekomen emoties of onderdrukte levenservaringen wil integreren.
 3. Het is nooit te laat om jouw hoofd en hart tot rust te brengen.
 4. Ik breng mijn beroeps-, maar vooral mijn levenservaring, mee om je te ondersteunen in je proces naar fysieke, emotionele en mentale gezondheid.
 5. Een sessie kan naar keuze ter plaatse of via (Skype, enkel na de eerste sessie ter plaatse), wat het beste aanvoelt voor jou.

KIES HIERONDER

Kies hier tussen 4 Opties: COACHING ter plaatse, of via Skype.

Opvolging coaching: Afspraak ter plaatse in Aalst-België 1.00 uur
Opvolging coaching: Afspraak via skype of telefoon, 45 minuten
Emotionele Integratie Coaching: Afspraak ter plaatse in Aalst-België 1.30 uur
Emotionele Integratie Coaching: Afspraak via skype 1.00 uur

Heb je nog vragen of wens je een afspraak, contacteer Jeannine

jeannine-coaching

Hallo Jeannine,
Wat ik je wou zeggen is dat ik door jou durf om hulp te vragen, dat ik door jou mijn hart of ziel kan volgen zonder dat ik verantwoording hoef te geven, dat ik door jou stilletjes aan vrienden maak die (spiritueel) op dezelfde golflengte zitten, dat ik het verleden van op een afstand kan bekijken, dat ik mijn ouders heb vergeven en mezelf (toch al voor bepaalde zaken) en dat ik me steeds vrijer voel, zonder schuldgevoel, zonder medelijden naar de kinderen of wie dan ook.
Dat ik naar de kinderen hun papa (ex partner) – kan kijken zonder wrok, haat of liefde, maar met een emotionele band die gezond is voor zowel mezelf als voor de kinderen.

Ik bedank je hiervoor uit het diepste van mijn hart.  Ik ben er nog niet, maar voel dat de grond onder mijn voeten minder nat en drassig is, maar het voelt goed, en dit dankzij jou.

Lieve groetjes, Sylva

Lees hier meer getuigenissen

totaal-foto-cirkels-kleiniris

coaching-vragen

Wat is psychologische/emotionele, persoonlijkheid Iriscopie?

De iris en sclera hebben niet enkel te maken met het fysieke lichaam.  Er bevindt zich een heel andere wereld in, een wereld van tekenen in verband met emoties, gevoelens en gedachten en onze unieke persoonlijkheid.  Mannelijke, vrouwelijke aspecten en niet alleen fysiek maar ook emotioneel gedrag en persoonlijkheidskenmerken die onlosmakelijk verbonden zijn met onze ouders en voorouders.

Wat is het verschil tussen fysieke en emotionele iriscopie?

Fysieke iriscopie kan ons helpen begrijpen waar mogelijke gezondheidsuitdagingen liggen.

Het emotionele persoonlijkheidsmodel van irisanalyse kan ons helpen om de emotionele aanleg van mensen beter te begrijpen en het kan hen helpen om rust te vinden in hun leven, zowel emotioneel als spiritueel.

Waarom zegt men dat 75 % van de ziekten gebaseerd zijn op emoties?

Ik zie vaak dat de fysieke symptomen die mensen hebben de manier van het lichaam zijn om emotioneel onevenwicht te weerspiegelen.  Deze fysieke kentekens zijn de rode vlaggen – die voor onze ogen wapperen om onze aandacht te trekken.  We moeten leren begrijpen wat de boodschap is.  Daar waar fysieke iriscopie de blauwdruk toont van waar het lichaam voorbestemd is om symptomen te vertonen en hoe deze zich zullen manifesteren, vertelt de psychologische/emotionele informatie ons wat de dieperliggende problemen zijn.

Kan stress en emoties afvalstoffen en ongemakken veroorzaken?

Stress = onderdrukte emoties en gedachten.

Het is een vaststaand medisch feit dat onze emoties verschillende chemicaliën in ons lichaam opwekken. Vreugdevolle emoties kunnen helende chemicaliën produceren, terwijl negatieve emoties een chemie op gang kunnen brengen die ziekte veroorzaakt in ons.

Woede, Trauma, Angst, Depressie enz..kunnen onze energie opslorpen.

Deze toxische emoties zoals woede, angst, frustraties, verdriet maar ook vreugde en blijheid, gaan steeds samen met onze gedachten.

Wat is er eerst onze emotie of een gedachte?

Hoe komt het dat we gedachten die ons in een vicieuze cirkel laten ronddraaien, de kwetterende stemmen in ons hoofd die ons soms tot midden in de nacht wakker houden of ons slapeloos achter laten, soms moeilijk kunnen stoppen?

Loslaten van gedachten en emoties hoe doe je dat?

Onderdrukken is niet de oplossing want een tijdje later komen ze weer aan de oppervlakte.

Heeft het misschien te maken met emotionele integratie en acceptatie?

Rust in je hoofd, en vrede in je hart is mogelijk.